新视野大学英语四Listening Quiz4--Book4题目及答案

来源:网络收集 打印文章内容   下载WORD版到本地  

Part 1 Understanding Short Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear some short conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 1 are based on the following passage. 1. A. Everyone has a better mobile nowadays. B. He is too proud of his mobile phone. C. He is slow in getting a mobile phone. D. His mobile phone is not real. Questions 2 to 2 are based on the following passage. 2. A. To gain access to the person's money. B. To make up fake IDs. C. To use another person's identity. D. To get a social security number. Questions 3 to 3 are based on the following passage. 3. A. Dealing with real people at the bank. B. Using banking machines. C. Handling bank transactions. D. Taking care of other people. Questions 4 to 4 are based on the following passage. 4.

A. $1700. B. $1200. C. $300. D. $200. Questions 5 to 5 are based on the following passage. 5. A. Employer and employee. B. Husband and wife. C. Father and daughter. D. Mother and son. Part 1 Understanding Short Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 1 1 C A A D B 我的答案 C A A D B Subtotal: 5 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:5 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

否则就听不成啦! Part 2 Understanding Long Conversations (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a long conversation or conversations. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

1. A. The advantages of the letter. B. The advantages of the phone. C. The process of writing a letter. D. The relative ease of phoning someone. 2. A. His teacher has spoken about his subject. B. His teacher will give the man a good grade. C. The man has responded to his teacher's comments. D. The man has shown interest in his subject. 3. A. Give him a good grade. B. Respond to his questions. C. Comment upon what he says. D. Show interest in his topic. 4. A. Friendly. B. Easy. C. Personal. D. Quick. 5. A. A classroom.

B. A post office. C. A phone company. D. A friend's home. Questions 6 to 10 are based on the following passage. 6. A. The woman's car. B. The woman's kids. C. The woman's sweetheart. D. The woman's hurtful jokes. 7. A. To make jokes. B. To see the woman again. C. To be free of the woman. D. To get out of the car. 8. A. 5 years. B. 3 years. C. 10 years. D. 6 years. 9. A. Mother and son. B. Father and daughter.

C. Wife and husband. D. Boyfriend and girlfriend. 10. A. The woman is starting her life with the man. B. The woman is planning on getting marr soon. C. The woman is going to have some kids. D. The woman is suddenly unsure about the future. Part 2 Understanding Long Conversations 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 B A C C A D C B D D 我的答案 B A C C A D C B D D Subtotal: 10 老师评语: 老师评语: (每小题: 1 分; 满分:10 分) 客观 Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。

否则就听不成啦! Part 3 Understanding Passages (每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear. Questions 1 to 5 are based on the following passage.

1. A. Communications technology. B. The galaxy. C. Problems for companies. D. A satellite failure. 2. A. Technology for communications. B. Telecommunications satellites. C. American technology. D. Radio broadcasts. 3. A. Galaxy Four is working poor. B. Galaxy Four needs a working computer to operate. C. Americans live without technology every day. D. Companies failed because of Galaxy Four. 4. A. A satellite. B. A home satellite system. C. A telephone message system. D. A pager that makes beeping sounds. 5. A. 10.

  • 新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

    新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案

    新视野大学英语四Listening Quiz1--Book4题目及答案...

    贡献者:网络收集
    902965
  • 新视野大学英语4视听说教程further listening答案

    新视野大学英语4视听说教程further listening答案

    新视野大学英语4视听说教程further listening答案...

    贡献者:网络收集
    885474
  • 大学英语新视野BOOK4课后答案

    大学英语新视野BOOK4课后答案

    大学英语新视野BOOK4课后答案...

    贡献者:网络收集
    491505
  • 新视野大学英语book4 unit2阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2阅读答案...

    贡献者:网络收集
    268778
  • 大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

    大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文

    大学英语新视野 Book4 Unit9 B原文...

    贡献者:网络收集
    650271
  • 新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

    新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)

    新视野大学英语视听说教程第4册原文及答案(答案用红色标出了!)(1-10单元practice和listening in)...

    贡献者:网络收集
    753165
  • 大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

    大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文

    大学英语新视野 Book4 Unit5 A原文...

    贡献者:网络收集
    299517
  • 新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案

    新视野大学英语book4 unit2快速阅读答案...

    贡献者:网络收集
    768995
  • 新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案

    新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案

    新视野大学英语视听说教程第四册quiz4答案...

    贡献者:网络收集
    376180
  • 新视野第一册Unit3&4----Listening

    新视野第一册Unit3&4----Listening

    新视野第一册Unit3&4----Listening...

    贡献者:网络收集
    480334
  • 网友在搜
    hokie.spa.vt build ext inplace 校服黑连裤袜番号 离婚网名大全 fba 中出现reserved effector function matlab 随机选一个 betternet android eng 僵尸毁灭工程 hp m132fn 清零 home behind怎么样 喷射战士2 0203 王小波 head job 仓鼠种类图鉴 白热!ゾロ出现在哪一集 北京哪里有卖轮滑鞋 日本手表价格查询 以方向为话题的作文800 建筑规范大全2016 chm 老师我想要上我吧 the dog and his bone ubuntu启动进入旧内核 fire island是什么 it is so kind of you wia canon mp280 ser 胡德改选哪个技能 hi3519 datasheet 红帽7安装telnet 瓶中信 下载 中航光电c10514n1 变身国王 粤 bt cosx的n方的积分 mc700 u盘安装win7 a girl s urine 极太黑炮抹药 2017邮政银行利息 worthwhile desirab 中华医药2011810 gta4哪里有好车 公开挿入 putty win8 不兼容 mlust korea videos mac os ios 奔驰a180多少钱 wait和sleep noityall 38.2算高烧吗 mid sized cities natasha nice freeone win 10 secure boot supd 136 ed2k 我们都是可怜虫图片 冰与火之歌完整地图 fenty puma 炎帝之少女 openwrt oray 中国出口什么产品最多 steam全境封锁码 怎么给kindle传书

    声明:本站内容源于网络,出于传递更多信息之目的,并不意味着赞同其观点或证实其描述。文章内容仅供参考,请咨询相关专业人士。

    如果无意之中侵犯了您的版权,或有意见、反馈或投诉等情况, 联系我们:shnews500#tom.com

    All Rights Reserved 千媚果 手机站 网站地图 网站栏目